Get Adobe Flash player
Informacje
Wszelkich informacji dotyczących organizacji uroczystości udziela:
 
Manager tel. 505 810 801.
 
Recepcja tel. 67 263 23 58
oraz 723 223 333
 
Nr rachunku bankowego:
Bank PKO BP S.A.
19 1020 3844 0000 1202 0091 8771
Danie dnia jedynie 14 zł

PONIEDZIAŁEK 23.04.2018

Rosół z makaronem (1,2,3,6,7,9)

Smażony filet z kurczaka(1,3) , ziemniaki z wody, zestaw surówek(1,2,3,7,9)

WTOREK 24.04.2018

Pomidorowa z makaronem(1,2,3,7,9)

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym(1,2,3,7), ryż, pekinka z jabłkiem(1,2,3,7,9)

ŚRODA 25.04.2018

Krem paprykowy z grzankami i kawałkami pieczonych udek kurczaka(1,2,7)

Kotlet devolaille z serem i pieczarkami(1,3,7), ziemniaki puree z chrzanem(1,6,7),

zestaw surówek(1,2,3,7,9)

*PROMOCJA! PIWNA ŚRODA

CZWARTEK 26.04.2018

Klopsikowa z ziemniakami(1,2,3,7,9)

Pieczony schab w sosie własnym(1,2,5,9), kasza jęczmienna, pieczona marchew(7)

 

PIĄTEK 27.04.2018

 Jarski żurek z jajem gotowanym i ziemniakiem(1,2,3,6,7,9)              

Nuggetsy z dorsza(1,4), dip jogurtowy(1,2,3,7,9), ziemniaki z wody, colesław(1,2,3,7,9)

 

 

Zamówienia: 67 263 23 58

Smacznego!

 Alergeny:

  1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut)/2. Seler/3. Jaja/4.Ryby/ 5. Orzeszki ziemne/ 6. Soja/7. Mleko (łącznie z laktozą)/ 8. Orzechy, orzechy laskowe ,włoskie, nerkowca, pekan ,pistacje/ orzechy pistacjowe, makadamia/ 9.Gorczyca/ 10. Musztarda/11.Nasiona sezamu/ 12. Łubin/ 13.Skorupiaki/14. Dwutlenek siarki

 

Studniówki

DSCN9557

100-dniówka w Restauracji Zacisze

Studniówka to wyjątkowy dzień dla każdego.

             Ten dzień pamięta się do końca życia.

Dlatego tak ważny jest wybór miejsca i menu tej uroczystości.
Centrum Wypoczynkowo-Konferencyjne Zacisze pragnie przybliżyć Rodzicom, Gronu Pedagogicznemu i przede wszystkim Uczniom swoje propozycje.DSCN9625

Największym atutem ośrodka w organizowaniu imprez jest położenie. Z dala od zgiełku miasta, w zacisznym miejscu nie musimy obawiać się o hałasy czy niedogodności centrum. Dojazd łatwy i przyjemny, a dla chętnych zniżki na pokoje hotelowe sprawiają, że nie warto szukać miejsca oddalonego o kilkadziesiąt kilometrów od miejsca swojego zamieszkania. W razie potrzeby pomożemy w zorganizowaniu busa, który odwiezie uczniów po balu na uzgodnione wcześniej miejsce.

Manager naszego ośrodka zadba o każdy szczegół i wyjątkową atmosferę uroczystości. Z chęcią przyjedzie do Państwa szkoły na spotkanie z organizatorami Balu i przedstawi pełną ofertę .

Czekam na Państwa telefon i służę pomocą!

Manager Marta Śliga
Tel. 505 810 801

Propozycja menu:

Zupa:

Tradycyjny rosół z makaronem lub z bakietką z masłem

Danie główne
(podane na półmiskach)

Pierś z kurczaka panierowana
Kotlet de volaille

Schab zapiekany z pomidorem i serem mozzarella

Dodatki: ziemniaki, zestaw surówek

Zakąski zimne:

Półmiski rozmaitości (pieczyste, sery, kabanosy, warzywa marynowane-koreczki)

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Sałatka gyros

Sałatka grecka

Faszerowane minitortille

Kebabiki z sosami

Paluszki mięsne w sezamie

Pieczywo, masło

Dania gorące – czas podania ustalany indywidualnie

Barszczyk czerwony z pasztecikiem

Szaszłyk drobiowy

Nuggetsy z frytkami

W cenie:

Kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – bez ograniczeń

Wynajem sali

Obsługa kelnerska

Wystrój stołów (świeczki, serwetki, tiule, obrusy)

dyrekcja (2 osoby) – GRATIS!

Czas trwania: 18:00-3:00