Get Adobe Flash player
Informacje
Wszelkich informacji dotyczących organizacji uroczystości udziela:
 
Manager tel. 505 810 801.
 
Recepcja tel. 67 263 23 58
oraz 723 223 333
 
Nr rachunku bankowego:
Bank PKO BP S.A.
19 1020 3844 0000 1202 0091 8771
Danie dnia jedynie 17 zł

PONIEDZIAŁEK 17.07.2017

Pieczarkowa z makaronem

Filet z kurczaka smażony, ziemniaki z wody, mizeria na jogurcie ze szczypiorkiem

 

WTOREK 18.07.2017

Chłodnik pomidorowy z pieczoną papryką, żółtym serem i grzanką

Kotlet mielony z jajkiem po szkocku, ziemniaki z wody, sos chrzanowy, pekinka duszona z cebulą i boczkiem

 

ŚRODA 19.07.2017

Żurek z jajem sadzonym i ziemniakami

Schab pieczony w śmietanie, kasza gryczana, ogórek małosolny

 

CZWARTEK 20.07.2017

Koperkowa na wędzonym kurczaku z lanymi kluskami

Chrupiące nuggetsy z kurczaka z sezamem, sos czosnkowy, ryż curry, zestaw surówek

 

PIĄTEK 21.07.2017

Jarzynowa z żółtą fasolką szparagową i bobem

Miruna pieczona w papilocie z sosem cytrynowym, frytki, krucha sałata z pomidorem i jogurtem

 

Zamówienia: 67 263 23 58

Smacznego!

Studniówki

DSCN9557

100-dniówka w Restauracji Zacisze

Studniówka to wyjątkowy dzień dla każdego.

             Ten dzień pamięta się do końca życia.

Dlatego tak ważny jest wybór miejsca i menu tej uroczystości.
Centrum Wypoczynkowo-Konferencyjne Zacisze pragnie przybliżyć Rodzicom, Gronu Pedagogicznemu i przede wszystkim Uczniom swoje propozycje.
Podczas wielu ostatnich spotkań o zapytania studniówkowe na rok 2016 stworzyliśmy ofertę opartą na sugestiach i życzeniach naszych Gości.

DSCN9625

Największym atutem ośrodka w organizowaniu imprez jest położenie. Z dala od zgiełku miasta, w zacisznym miejscu nie musimy obawiać się o hałasy czy niedogodności centrum. Dojazd łatwy i przyjemny, a dla chętnych zniżki na pokoje hotelowe sprawiają, że nie warto szukać miejsca oddalonego o kilkadziesiąt kilometrów od miejsca swojego zamieszkania. W razie potrzeby pomożemy w zorganizowaniu busa, który odwiezie uczniów po balu na uzgodnione wcześniej miejsce.

Manager naszego ośrodka zadba o każdy szczegół i wyjątkową atmosferę uroczystości. Z chęcią przyjedzie do Państwa szkoły na spotkanie z organizatorami Balu i przedstawi pełną ofertę .

Czekam na Państwa telefon i służę pomocą!

Manager Marta Śliga
Tel. 505 810 801

Propozycja menu:

Zupa:

Tradycyjny rosół z makaronem

Danie główne (podane na półmiskach)

Pierś z kurczaka panierowana
Kotlet de volaille
Schab zapiekany z pomidorem i serem mozzarella
Dodatki: ziemniaki, zestaw surówek

Zakąski zimne:

Półmiski rozmaitości (koreczki caprese, pieczyste, sery, kabanosy)
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka gyros
Sałatka grecka
Faszerowane minitortille
Kebabiki z sosami
Paluszki mięsne w sezamie
Pieczywo, masło

Dania gorące – czas podania ustalany indywidualnie

Barszczyk czerwony z pasztecikiem
Szaszłyk drobiowy
Nuggetsy
W cenie:
Kawa rozpuszczalna i parzona, herbata – bez ograniczeń
Wynajem sali
Obsługa kelnerska
Wystrój stołów (świeczki, serwetki, tiule, obrusy)

dyrekcja (2 osoby) – GRATIS!

Czas trwania: 19:00-4:00