Get Adobe Flash player
Informacje
Wszelkich informacji dotyczących organizacji uroczystości udziela:
 
Manager tel. 505 810 801.
 
Recepcja tel. 67 263 23 58
oraz 723 223 333
 
Nr rachunku bankowego:
Bank PKO BP S.A.
19 1020 3844 0000 1202 0091 8771
Danie dnia jedynie 17 zł

PONIEDZIAŁEK 17.07.2017

Pieczarkowa z makaronem

Filet z kurczaka smażony, ziemniaki z wody, mizeria na jogurcie ze szczypiorkiem

 

WTOREK 18.07.2017

Chłodnik pomidorowy z pieczoną papryką, żółtym serem i grzanką

Kotlet mielony z jajkiem po szkocku, ziemniaki z wody, sos chrzanowy, pekinka duszona z cebulą i boczkiem

 

ŚRODA 19.07.2017

Żurek z jajem sadzonym i ziemniakami

Schab pieczony w śmietanie, kasza gryczana, ogórek małosolny

 

CZWARTEK 20.07.2017

Koperkowa na wędzonym kurczaku z lanymi kluskami

Chrupiące nuggetsy z kurczaka z sezamem, sos czosnkowy, ryż curry, zestaw surówek

 

PIĄTEK 21.07.2017

Jarzynowa z żółtą fasolką szparagową i bobem

Miruna pieczona w papilocie z sosem cytrynowym, frytki, krucha sałata z pomidorem i jogurtem

 

Zamówienia: 67 263 23 58

Smacznego!

Komunia

Zamów catering do domu!

Szczegółowych informacji udziela Manager, tel. 505 810 801

Obiad:

2porcje mięsa na osobę:komunia1

• Potrawka z ryżem
• Kotlet schabowy tradycyjny
• Pieczeń z karkówki nadziewana czosnkiem
• Kotlet de volaille z mozarellą
• Grillowany filet w aromacie tymianku
• Ziemniaki z wody
• Sos pieczeniowy
• Zestaw surówek

Zimna płyta:

• Tymbaliki łososiowe
• Deska rozmaitości
• Pieczone kebabiki z sosem tzatziki
• Faszerowane mini-tortille

Sałatki:

• Sałatka jarzynowa
• Sałatka z kurczakiem i pestkami dyni w sosie jogurtowym

Kolacja ciepła:

• Barszcz czerwony
• Krokiet

• Szaszłyk drobiowy

 

 Restauracja Zacisze

 

Komunia 2016
(komunikant i dzieci do lat 4 gratis)

Zupa
• Rosół z makaronem

Danie główne (2p/os)
• Potrawka z ryżem
• Kotlet schabowy tradycyjny
• Pieczeń z karkówki nadziewana czosnkiem
• Kotlet de volaille z mozarellą
• Grillowany filet w aromacie tymiankukomunia
• Ziemniaki z wody
• Frytki
• Sos pieczeniowy
• Zestaw surówek
• Marchewka z groszkiem

Serwis kawowy
• Kawa, herbata

Płyta kolacyjna zimna:
• Tymbaliki łososiowe
• Deska rozmaitości
• Pieczone kebabiki z sosem tzatziki
• Faszerowane mini-tortille
• Sałatka jarzynowa
• Sałatka z kurczakiem i pestkami dyni w sosie jogurtowym
• Pieczywo, masło

Płyta kolacyjna ciepła:
• Barszcz czerwony
• Mięso z obiadu

Napoje:
• 0,3 l wody niegazowanej z cytrynką, 0,25 l soku owocowego /os

 

Restauracja Zacisze

chętnie udzieli dodatkowych informacji

pod numerami telefonów:

505 810 801 (Manager) 723 223 333 (Recepcja)

adresem mailowym:

info@cwkzacisze.pl

lub na miejscu w biurze,

Wioślarska 4, Złotów