Get Adobe Flash player
Informacje
Wszelkich informacji dotyczących organizacji uroczystości udziela:
 
Manager tel. 505 810 801.
 
Recepcja tel. 67 263 23 58
oraz 723 223 333
 
Nr rachunku bankowego:
Bank PKO BP S.A.
19 1020 3844 0000 1202 0091 8771
Danie dnia jedynie 14 zł

PONIEDZIAŁEK 13.11.2017

ROSÓŁ Z MAKARONEM

FILET  Z KURCZAKA W CIEŚCIE JOGURTOWYM, ZIEMNIAKI PUREE, ZESTAW SURÓWEK

WTOREK 14.11.2017

BARSZCZ UKRAIŃSKI

KOTLET DE VOLAY Z SEREM, ZIEMNIAKI TŁUCZONE, SURÓWKA COLESŁAW

ŚRODA 15.11.2017

POMIDOROWA Z RYŻEM

BITKI WIEPRZOWE W SOSIE WŁASNYM, KASZA JĘCZMIENNA Z WARZYWAMI, BURACZKI Z JABŁKIEM

CZWARTEK 16.11.2017

SZCZAWIOWA Z JAJEM I PIECZONĄ KIEŁBASĄ

SZNYCEL WIEPRZOWY ZAPIEKANY W SOSIE ŚMIETANOWYM Z SEREM, RYŻ, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY  Z CHRZANEM

PIĄTEK 17.11.2017

KREM CEBULOWY Z GRZANKĄ SEROWĄ

GRILLOWANY  KOTLET MIELONY Z DORSZA, DIP Z PIECZONEJ PAPRYKI, ZIEMNIAKI PUREE Z BROKUŁEM, ZESTAW SURÓWEK

Zamówienia: 67 263 23 58

Smacznego!

Komunia

Zamów catering do domu!

Szczegółowych informacji udziela Manager, tel. 505 810 801

Obiad:

2porcje mięsa na osobę:komunia1

• Potrawka z ryżem
• Kotlet schabowy tradycyjny
• Pieczeń z karkówki nadziewana czosnkiem
• Kotlet de volaille z mozarellą
• Grillowany filet w aromacie tymianku
• Ziemniaki z wody
• Sos pieczeniowy
• Zestaw surówek

Zimna płyta:

• Tymbaliki łososiowe
• Deska rozmaitości
• Pieczone kebabiki z sosem tzatziki
• Faszerowane mini-tortille

Sałatki:

• Sałatka jarzynowa
• Sałatka z kurczakiem i pestkami dyni w sosie jogurtowym

Kolacja ciepła:

• Barszcz czerwony
• Krokiet

• Szaszłyk drobiowy

 

 Restauracja Zacisze

Zupakomunia

  • Rosół z makaronem

Danie główne (2p/os)

  • Potrawka z ryżem
  • Kotlet schabowy tradycyjny
  • Pieczeń z karkówki nadziewana czosnkiem
  • Kotlet de volaille z mozarellą
  • Grillowany filet w aromacie tymianku
  • Ziemniaki z wody
  • Frytki
  • Sos pieczeniowy
  • Zestaw surówek
  • Marchewka z groszkiem

Serwis kawowy

  • Kawa, herbata

Płyta kolacyjna zimna:

  • Tymbaliki łososiowe
  • Półmisek pieczystych z caprese
  • Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
  • Pieczone kebabiki z sosem tzatziki
  • Faszerowane mini-tortille
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z kurczakiem i pestkami dyni z sosem jogurtowym
  • Pieczywo, masło

Płyta kolacyjna ciepła:

  • Barszcz czerwony
  • Krokiet
  • Pieczone pałki z kurczaka
  • Mięso z obiadu

Napoje:

  • Woda niegazowana z cytrynką bez ograniczeń
  • Soki owocowe bez ograniczeń
  • 0,5l napoju gazowanego/os

 

Restauracja Zacisze

chętnie udzieli dodatkowych informacji

pod numerami telefonów:

505 810 801 (Manager) 723 223 333 (Recepcja)

adresem mailowym:

info@cwkzacisze.pl

lub na miejscu w biurze,

Wioślarska 4, Złotów