Get Adobe Flash player
Informacje
Wszelkich informacji dotyczących organizacji uroczystości udziela:
 
Manager tel. 505 810 801.
 
Recepcja tel. 67 263 23 58
oraz 723 223 333
 
Nr rachunku bankowego:
Bank PKO BP S.A.
19 1020 3844 0000 1202 0091 8771
Danie dnia jedynie 14 zł

PONIEDZIAŁEK 23.04.2018

Rosół z makaronem (1,2,3,6,7,9)

Smażony filet z kurczaka(1,3) , ziemniaki z wody, zestaw surówek(1,2,3,7,9)

WTOREK 24.04.2018

Pomidorowa z makaronem(1,2,3,7,9)

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym(1,2,3,7), ryż, pekinka z jabłkiem(1,2,3,7,9)

ŚRODA 25.04.2018

Krem paprykowy z grzankami i kawałkami pieczonych udek kurczaka(1,2,7)

Kotlet devolaille z serem i pieczarkami(1,3,7), ziemniaki puree z chrzanem(1,6,7),

zestaw surówek(1,2,3,7,9)

*PROMOCJA! PIWNA ŚRODA

CZWARTEK 26.04.2018

Klopsikowa z ziemniakami(1,2,3,7,9)

Pieczony schab w sosie własnym(1,2,5,9), kasza jęczmienna, pieczona marchew(7)

 

PIĄTEK 27.04.2018

 Jarski żurek z jajem gotowanym i ziemniakiem(1,2,3,6,7,9)              

Nuggetsy z dorsza(1,4), dip jogurtowy(1,2,3,7,9), ziemniaki z wody, colesław(1,2,3,7,9)

 

 

Zamówienia: 67 263 23 58

Smacznego!

 Alergeny:

  1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut)/2. Seler/3. Jaja/4.Ryby/ 5. Orzeszki ziemne/ 6. Soja/7. Mleko (łącznie z laktozą)/ 8. Orzechy, orzechy laskowe ,włoskie, nerkowca, pekan ,pistacje/ orzechy pistacjowe, makadamia/ 9.Gorczyca/ 10. Musztarda/11.Nasiona sezamu/ 12. Łubin/ 13.Skorupiaki/14. Dwutlenek siarki

 

Komunia

Zamów catering do domu!

Szczegółowych informacji udziela Manager, tel. 505 810 801

Obiad:

2porcje mięsa na osobę:komunia1

• Potrawka z ryżem
• Kotlet schabowy tradycyjny
• Pieczeń z karkówki nadziewana czosnkiem
• Kotlet de volaille z mozarellą
• Grillowany filet w aromacie tymianku
• Ziemniaki z wody
• Sos pieczeniowy
• Zestaw surówek

Zimna płyta:

• Tymbaliki łososiowe
• Deska rozmaitości
• Pieczone kebabiki z sosem tzatziki
• Faszerowane mini-tortille

Sałatki:

• Sałatka jarzynowa
• Sałatka z kurczakiem i pestkami dyni w sosie jogurtowym

Kolacja ciepła:

• Barszcz czerwony
• Krokiet

• Szaszłyk drobiowy

 

 Restauracja Zacisze

Zupakomunia

  • Rosół z makaronem

Danie główne (2p/os)

  • Potrawka z ryżem
  • Kotlet schabowy tradycyjny
  • Pieczeń z karkówki nadziewana czosnkiem
  • Kotlet de volaille z mozarellą
  • Grillowany filet w aromacie tymianku
  • Ziemniaki z wody
  • Frytki
  • Sos pieczeniowy
  • Zestaw surówek
  • Marchewka z groszkiem

Serwis kawowy

  • Kawa, herbata

Płyta kolacyjna zimna:

  • Tymbaliki łososiowe
  • Półmisek pieczystych z caprese
  • Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
  • Pieczone kebabiki z sosem tzatziki
  • Faszerowane mini-tortille
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z kurczakiem i pestkami dyni z sosem jogurtowym
  • Pieczywo, masło

Płyta kolacyjna ciepła:

  • Barszcz czerwony
  • Krokiet
  • Pieczone pałki z kurczaka
  • Mięso z obiadu

Napoje:

  • Woda niegazowana z cytrynką bez ograniczeń
  • Soki owocowe bez ograniczeń
  • 0,5l napoju gazowanego/os

 

Restauracja Zacisze

chętnie udzieli dodatkowych informacji

pod numerami telefonów:

505 810 801 (Manager) 723 223 333 (Recepcja)

adresem mailowym:

info@cwkzacisze.pl

lub na miejscu w biurze,

Wioślarska 4, Złotów